plan sajta kontakt english hrvatski
Javorović, Idžojtić & partneri
Dominoring d.o.o. Računovodstvo i porezi u praksi Effectus - visoko učilište
Javorović, Idžojić & partneri

Pozdravna riječ

Zagreb, 17.07.2008.

Poštovani posjetitelji, dobrodošli na službene web stranice ureda ovlaštenih poreznih savjetnika Javorović, Idžojtić i partneri na kojima nudimo osnovne informacije o nama i našoj djelatnosti.

Nerazdvojni dio poslovanja su različiti rizici, a posebno porezni rizici. Porezni rizici su sve dominatniji zbog visoke porezne opterećenosti, zbog čestih promjena poreznih propisa i njihovih tumačenja. Istodobno, promjene i prilagodbe u poreznom sustavu daju sve više alternativa poreznim obveznicima koji često niti ne znaju za njih. Ozakonjeni visoki prioriteti poreznih obveza, učestalost pojavljivanja i njihovo financijsko značenje zahtijevaju organizirano upravljanje. Organizirano upravljanje poreznim rizicima nije samo zbog toga da se otkloni plaćanje kazni, nego i da se u sklopu zakonskih mogućnosti plati najmanji mogući porez ili da se što više odgodi njegovo plaćanje. Zbog toga smo slobodni preporučiti suradnju s našim uredom.

Nadamo se da će ove stranice pripomoći mnogima u potrazi za rješenjima njihovih porezno-financijskih problema i omogućiti spoznaju o vrijednostima koje njegujemo, poslovnoj kulturi i atmosferi koje razvijamo, a sve radi ostvarenja našega temeljnog cilja – pružiti najkvalitetniju uslugu poreznog savjetovanja na hrvatskom tržištu uz jamstvo angažiranih uglednih i najboljih savjetnika.

Zahvaljujemo se na vremenu kojega ste nam poklonili vašom posjetom našim stranicama, a posebno je dobrodošla svaka primjedba, preporuka ili komentar.

Javorović,Idžojtić i partneri

ovlašteni porezni savjetnici

News ::

>Pozdravna riječ ...

>Gdje smo? ...

WEBTREND